Благодійні футбольні матчі Match for peace #StopWarInUkraine уже зібрали для України понад 22 мільйони

Благодійні футбольні матчі Match for peace #StopWarInUkraine уже зібрали для України понад 22 мільйони

Укрінформ
У межах благодійних футбольних матчів Match for peace #StopWarInUkraine у квітні для України було зібрано понад 22 млн грн. 

Про це Укрінформу повідомили в 1+1 media.

«Під час матчів та завдяки супутнім благодійним заходам і аукціонам сумарно було зібрано понад 22 млн грн, які будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною рф в Україні», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Проєкт «Вільні» про національний одяг засвідчує самобутність нації, яку не знищить війнаЗеленська

Як зазначається, 12 квітня у Варшаві стартувала серія благодійних матчів київського «Динамо» на підтримку України Match for peace #StopWarInUkraine. Суперниками в цьому поєдинку став найтитулованіший польський футбольний клуб «Легія». За результатами матчу перемогу здобули динамівці з рахунком 3:1.

Наступним у серії матчів став поєдинок з ФК «Галатасарай», що пройшов у Стамбулі 14 квітня з рахунком 3:1 на користь «Динамо». 20 квітня нічиєю 0:0 завершився матч з румунським клубом ЧФР 1907 Клуж. Поєдинок із дортмундською «Боруссією» 26 квітня приніс перемогу біло-синім – 3:2. 28 квітня гра з хорватами «Динамо Загреб» завершилася нічиєю з рахунком 0:0.

Організатори матчів відзначають, що це були не просто ігри, а справжнє футбольне, мистецьке та антивоєнне видовище, що привернуло увагу спортивного світу та міжнародної спільноти до драматичних подій в Україні внаслідок війни рф.

Так, відкрили серію благодійних заходів у Варшаві справжні світові легенди – Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки, солісти якого виконали гімни України та Польщі. Також під час кожної гри виступали українські артисти Тіна КарольЮлія Саніна (The Hardkiss)РусланаКатерина Павленко (Go_A)DOROFEEVА, ДжамалаMichelle Andrade.

Організацією виступів та художньою концепцією заходів займалася команда 1+1 media і Департамент великих шоу, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко.

Збір коштів триває на спеціальному сайті події, де також міститься розклад наступних благодійних матчів «Динамо» та вся детальна інформація щодо запланованих заходів. Усі виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходитимуть упродовж телевізійної трансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні.

Читайте також: На спецрахунку для допомоги ЗСУ залишається понад 150 мільйонівНацбанк

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Співорганізатором благодійного туру ФК «Динамо» є Максим Радуцький.

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб «Динамо Київ».

Фото - ФК «Динамо»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-