Україні потрібна зброя, щоб відігнати ворога від кордонів Європи - Зеленська

Україні потрібна зброя, щоб відігнати ворога від кордонів Європи - Зеленська

Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська заявила, що вірить у Збройні сили та українців, а також закликала міжнародних партнерів прискорити темпи надання Києву важкого озброєння.

Про це вона сказала в інтерв’ю для програми Good Morning Britain на каналі ITV, передає Укрінформ.

«У наших соцмережах поширюється флешмоб «Вірю у Збройні сили України». Тому я вірю в Збройні сили і в українців, кожен з яких на своєму місці виконує свою роботу – рятує життя, піднімає економіку, відбудовує, розміновує… І я повірю в кінець війни, коли останній російський солдат піде з України», - сказала перша леді.

За її словами, нині Україні потрібно важке озброєння.

«Нам потрібна зброя. Так, мамам, дітям і людям похилого віку в Україні потрібна зброя – яку візьмуть їхні захисники й відженуть ворога від кордонів Європи. Україні потрібна зброя, щоб українські біженці могли повернутися додому та відновити економіку. Тому ми просимо вас не зупинятися, а прискорювати темпи забезпеченням нас важким озброєнням», - наголосила Зеленська.

Читайте також: Все більше жінок, дітей та людей похилого віку повертаються до України

Дружина Президента також висловила особливу подяку уряду Великої Британії за підтримку України.

«Ми особливо вдячні за рішучу позицію британського уряду в цьому питанні (щодо передачі зброї – ред.). Від Бориса Джонсона ми отримуємо абсолютне розуміння не лише на словах, а й у такій терміновій допомозі, як зі зброєю», - зазначила вона.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Європейський Союз, США, інші країни застосували потужні санкції проти країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-