У Відні продовжили безкоштовний проїзд громадським транспортом для українців

У Відні продовжили безкоштовний проїзд громадським транспортом для українців

Укрінформ
Українці, які прибули до Відня, рятуючись від війни, можуть до 1 червня безкоштовно користуватися громадським транспортом та паркувати свої автомобілі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє австрійське видання Kurrier у своєму матеріалі українською мовою.

"В останні місяці біженцям з України дозволили тимчасово паркувати свої автомобілі у Відні без дозволу на паркування. Тепер ця перехідна угода закінчується в кінці травня", - йдеться у матеріалі.

З 1 червня для автомобілів на українських номерах вже знадобиться паркувальна наклейка. З 9 травня усі ті, хто втік від війни та мають основне місце проживання у Відні, матимуть змогу подати відповідну заяву до муніципальних районних управлінь.

Крім того, міська влада Відня продовжила можливість безкоштовного проїзду для українських переселенців.

"Також до кінця травня біженці з України можуть користуватися всім транспортом Wiener Linien безкоштовно та без квитка. Українських документів достатньо як підтвердження під час перевірки квитків", - йдеться у повідомленні Kurrier.

Читайте також: «Біг заради миру»: Віденський марафон цьогоріч присвячений Україні

Як відомо, українці, які були змушені залишити через війну країну, також мають право безкоштовно користуватися потягами Австрійської федеральної залізниці (ÖBB) і WESTbahn ("Вестбан").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-