Єрмак: Ще не було в історії, щоб одну країну так підтримував світ

Єрмак: Ще не було в історії, щоб одну країну так підтримував світ

Укрінформ
Всі гілки влади й органи місцевого самоврядування працюють над підтримкою регіонів, які опинились у тяжкій ситуації через вторгнення рф, при цьому Україна має безпрецедентну підтримку міжнародних партнерів.

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Президента, про це заявив керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

“Хотів би сказати слова підтримки тим регіонам, які сьогодні перебувають у найважчій ситуації. Це Донецька, Луганська, Миколаївська, Дніпропетровська, Харківська, Херсонська, Запорізька області, а також, безумовно, місто Маріуполь – його мешканці, його захисники. Знайте, що ми з вами”, – заявив Єрмак.

Читайте також: Шмигаль: Плани агресора провалилися — система управління країною збережена

Він подякував представникам країн-партнерів, які взяли участь у засіданні Конгресу як наживо, так і у форматі відеоконференції.

“Сьогодні ми маємо безпрецедентну підтримку наших партнерів. Такого ще не було в історії, щоб одну країну, яка бореться, так підтримував світ”, – повідомив керівник Офісу глави держави.

Він наголосив, що через тиждень має відбутися засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові.

Читайте також: Антипутінська коаліція не просто сформована, а вже діє реально

“Конгрес працює, країна живе, країна бореться. І ми обов’язково переможемо”, – переконаний Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад 27 квітня Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні розпочинається підготовка до відбудови міст, громад та інфраструктури, що були зруйновані російськими військовими.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-