Група Tolk і БФ «Майбутнє – дітям» започаткували ініціативу для підтримки родин із дітьми

Група Tolk і БФ «Майбутнє – дітям» започаткували ініціативу для підтримки родин із дітьми

Укрінформ
Група компаній Tolk (постачальник електроенергії та газу) та благодійний фонд “Майбутнє – дітям” започаткували соціальну ініціативу з метою підтримати дітей і родини з дітьми, які через війну опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це Укрінформу повідомили в Групі.

Зокрема, Tolk вирішила виділяти кошти на підтримку діяльності фонду з кожного рахунку, який буде оплачений непобутовими споживачами всіх компаній Групи.

“Забезпечуємо електроенергією споживачів, платимо податки, підтримуємо країну і зараз започатковуємо чергову ініціативу на підтримку дітей та родин із дітьми, котрі є соціально незахищеними. З цією метою ми об’єднали зусилля з благодійним фондом “Майбутнє – дітям”, який має досвід такої підтримки й наразі зосереджений на допомозі внутрішньо переміщеним особам та сім’ям із дітьми, організації регіональних гуманітарних хабів тощо. Кожну гривню зі 100 оплачених непобутовими споживачами кіловат-годин будемо скеровувати Фонду і, відповідно, родинам із дітьми”, – зазначив генеральний директор Групи компаній Tolk Володимир Крупко.

Читайте також: Фахівці Київстар за два місяці війни ліквідували 48 тисяч аварій і провели інтернет у понад 800 укриттів

БФ “Майбутнє – дітям” створений командою активістів, які у мирний час реалізували проєкт громадської організації "Розвиток IT-освіти". Нині ж метою діяльності фонду визначена допомога дітям та сім’ям із дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Зокрема, за підтримки фонду з 2021 року забезпечують проживанням та харчуванням дітей в інтернаті при Нижньобистрівській гімназії Горінчівської сільської ради. Зараз фонд сприяє розміщенню в Закарпатській області родин внутрішньо переміщених осіб. Крім цього, у Харкові волонтери фонду у партнерстві з ТЕЦ-5 організували гуманітарний хаб, а також сприяли доставці медикаментів та засобів гігієни низці київських медичних закладів.

Як повідомлялося, благодійний фонд “Майбутнє – дітям” та працівники Харківської ТЕЦ-5 зібрали близько 30 тонн гуманітарної допомоги, яка адресно була передана мешканцям Харківщини.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-