Група топменеджерів з IT-індустрії створили волонтерський проєкт «KOLO» для допомоги ЗСУ

Група топменеджерів з IT-індустрії створили волонтерський проєкт «KOLO» для допомоги ЗСУ

Укрінформ
Група топменеджерів з IT-індустрії створили волонтерський проєкт ​​«KOLO» з метою безперервного забезпечення українських військових необхідним спорядженням та речами. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації. 

​​«Сьогодні важливо забезпечувати армію безперервно та оперативно. Група топменеджерів з IT-індустрії об’єдналися та створили волонтерський проєкт зі збору донатів – KOLO. На зібрані кошти команда знаходить, купує і відправляє дрони, тепловізори, бронежилети та інше спорядження солдатам ЗСУ в пекельні точки», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Для виплати допомоги вимушеним переселенцям перерахували понад ₴2,6 мільярда

Зазначається, що, аби мати змогу купувати військовим необхідні речі безперервно, ІТ-фахівці наразі також шукають 1000 добровольців зі стабільним прибутком, які зможуть щодня донатити на потреби армії 200 грн, а це 6000 грн на місяць.

«Якщо ви належите до тих, хто може щоденно надсилати кошти в KOLO та забезпечувати бійців у гарячих точках необхідним – долучайтеся до учасників KOLOни», - зазначили у Мінцифрі.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 22 квітня на спеціальному рахунку, який Національний банк відкрив для підтримки Збройних сил України, залишилось майже 4 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-