Укрпошта випустить продовження серії марок «з кораблем»

Укрпошта випустить продовження серії марок «з кораблем»

Укрінформ
Укрпошта випустить нову марку – «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!», яка стане продовженням серії.

Про це повідомляється на сторінці Укрпошти у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Історія українського героїзму твориться у нас на очах. І ми її хочемо зафіксувати у поштових марках. Тому у травні запрезентуємо новий філателістичний витвір як продовження попереднього випуску. Все почалося з фрази «Русскій воєнний корабль, іді …!», а закінчилося тим, що він справді пішов. Тож наступний аркуш матиме логічну назву — «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» - йдеться у дописі.

Як зазначається, новий випуск включатиме марки з подвигом ЗСУ та купони, на яких відтворено зображення першої марки з кораблем.⠀

Загальний тираж — 5 млн примірників з внутрішнім та міжнародним номіналами.

"Робитимемо все можливе, щоб їх вистачило усім охочим, й історичні марки попри ажіотаж викликали тільки гордість за власну країну та її героїв", - зазначили в Укрпошті.

Читайте також: Укрпошта більше не продаватиме марку про російський корабель у відділеннях - як придбати

Як повідомлялося, поштові марки «Русскій воєнний корабль, іді … !» під час благодійного онлайн-аукціону продали за 5 млн гривень. Кошти від продажу будуть перераховані на спецрахунки НБУ для допомоги Збройним силам та на гуманітарні потреби.

Укрпошта 12 квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді…!». У конкурсі на дизайн марки, який було оголошено 1 березня, взяли участь майже 500 художників. Переможцем народного голосування став ескіз українського художника Бориса Гроха.

13 квітня українські військові поцілили у російський крейсер «Москва» з протикорабельної ракетної системи «Нептун», завдавши йому серйозних пошкоджень. Згодом у росії підтвердили, що крейсер «Москва» затонув під час буксирування у порт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-