Туреччина може направити в Україну спецтехніку для розмінування

Туреччина може направити в Україну спецтехніку для розмінування

Укрінформ
Міністри внутрішніх справ України і Туреччини Денис Монастирський і Сулейман Сойлу обговорили можливість відправлення до України турецьких спеціалістів та передачі спеціалізованої техніки для розмінування та відновлювальних робіт.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МВС.

Зазначається, що розмова між міністрами внутрішніх справ України та Туреччини про хід бойових дій та оборону нашої країни від агресії російської федерації відбулась телефоном. 

«Український народ цінує зусилля Президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана та турецького народу щодо всебічної підтримки України, надання технічної допомоги в розмінуванні, відновлювальних роботах та гуманітарній допомозі. Завдяки незламному духу української армії та всього українського народу, а також підтримці міжнародних партнерів наша держава дає гідну відсіч російським загарбникам на всіх фронтах», - зазначив український міністр. 

Як повідомляв Укрінформ, раніше Монастирський заявив, що Україна збільшить чисельність піротехніків на 400 осіб та розраховує на залучення до розмінування команд іноземних фахівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-