Азербайджан направив ще 29 тонн гумдопомоги для українців

Азербайджан направив ще 29 тонн гумдопомоги для українців

Укрінформ
Уряд Азербайджану направив 15 квітня до Молдови гумдопомогу для надання невідкладної медичної допомоги українським вимушеним переселенцям, які змушені були приїхали на молдавську територію внаслідок російської агресії проти України.

Як повідомляє Укрінформ, про це інформує Trend.az.

У Міністерстві закордонних справ Азербайджану заявили, що літак із 29 тоннами гуманітарної допомоги на суму понад 1,7 мільйона манатів (925 тисяч євро) вилетів із Міжнародного аеропорту Гейдар Алієв о 10:00 15 квітня до аеропорту Кишинева.

Зазначається, що 27 лютого та 12 березня 2022 року за дорученням керівництва Азербайджану в Україну було відправлено загалом близько 520 тонн гуманітарної допомоги, що складалася з медикаментів, медичної техніки, приладів та обладнання, а також продуктів харчування на загальну суму 21,5 мільйона манатів (більш як 11,5 мільйона євро).

Читайте також: Дуда підписав зміни до закону про допомогу біженцям з україни

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська росії обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-