Ізраїль доставив в Україну понад 13 тонн продуктів харчування та гуманітарних вантажів – посольство

Ізраїль доставив в Україну понад 13 тонн продуктів харчування та гуманітарних вантажів – посольство

Відео
Укрінформ
Ізраїль доставив в Україну понад 13 тонн продуктів харчування та гуманітарних вантажів у рамках поточної програми екстреної допомоги.

Про це повідомило посольство Держави Ізраїль в Україні у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«MASHAV та Посольство Ізраїлю в Угорщині у координації з МЗС Ізраїлю та Посольством Ізраїлю в Україні доставили в Україну понад 13 тонн продуктів харчування та гуманітарних вантажів у рамках поточної програми екстреної допомоги», - зазначили в представництві.

Як повідомляв Укрінформ, МЗС Ізраїлю та посольство України досягли домовленостей щодо статусу біженців. Зокрема, отримано позитивну відповідь ізраїльської сторони щодо надання дозволів на працевлаштування для українців, які приїхали до Ізраїлю напередодні повномасштабного російського вторгнення та змушені були залишитись, а також тих, хто в’їхав до Ізраїлю після 23 лютого.

Читайте також: Ізраїль не діятиме в обхід ухвалених Заходом санкцій проти росіїпосол

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-