Росіяни прийшли, щоб знищити українців, але цього не буде – Шмигаль

Росіяни прийшли, щоб знищити українців, але цього не буде – Шмигаль

Відео
Укрінформ
Російські війська прийшли на нашу землю, щоб знищити український народ, але цього не буде.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав у відеозвернені, передає Укрінформ.

«Героїчний народе великої країни, 40 днів іде наша національно-визвольна війна. За ці 40 днів уже кожен із нас зрозумів, навіщо на нашу землю прийшли російські терористи. Вони прийшли знищити нашу свободу. Вони прийшли знищити нашу державу. Вони прийшли знищити український народ. Те, що відбулося в Бучі, Гостомелі, Ірпені, Мотижині та інших містечках і селах навколо Києва — це ілюстрація цього зла. Це один з епізодів їх страшних злочинів, які прямо зараз так само відбуваються в Маріуполі, Ізюмі, Харкові, у Херсонській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Запорізькій областях», - сказав Шмигаль.

Він зазначив, що як нацисти 80 років тому хотіли остаточно вирішити «єврейське питання», так росія зараз хоче остаточно вирішити «українське питання».

«Але так не буде. Хто до нас з мечем прийде — той від меча і загине. Російські солдати та їх керівники, які не загинуть зараз, обов’язково будуть притягнуті до відповідальності у майбутньому. Зробимо для цього все необхідне», - запевнив глава уряду.

Читайте також: Уряду вдається зберігати баланс забезпечення країни пальним - Шмигаль

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-