«Вийди на роботу - допоможи фронту»: Арестович розповів про найкращу користь для ЗСУ

«Вийди на роботу - допоможи фронту»: Арестович розповів про найкращу користь для ЗСУ

Відео
Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович закликав українців повертатися до нормального життя, де це можливо, і виходити на роботу.

Про це він сказав на брифінгу в суботу, 2 квітня, передає кореспондент Укрінформу.

“Економічний блок уряду і Офісу Президента і, відповідно, депутатів Верховної Ради закликає всіх повертатися до нормального або близького до нормального життя там, де це можливо. В тих районах, які звільнені від противника, не становлять безпосередньої загрози, а тим більше в містах Центральної, Західної України”, - сказав Арестович.

Він наголосив, що відновлення економіки критично важливе для відновлення нормального соціального, політичного життя "і навіть психологічного".

“Повернення до побутових звичок, включно з виходом на роботу, дуже сприяє відновленню психіки, здоров’ю і настанню миру і злагоди в наших містах. Той, хто зараз виходить на роботу, у найбільш дієвий спосіб допомагає фронту, допомагає нашій спільній перемозі. Гасло дня: вийди на роботу - допоможи фронту”, - сказав Арестович.

Радник глави ОП також нагадав, як можна отримати відшкодування за знищене житло.

“Для цього потрібно зайти в додаток “Дія”, вибрати там опцію “Послуги” і подати заяву на відшкодування знищеного житлового майна. До 150 квадратних метрів уряд буде відшкодовувати, або різницю, якщо ваша житлова площа знищеного будинку або квартири становила більше 150 метрів”, - сказав Арестович.

Як повідомлялося, із 29 березня у "Дії" можна подавати заявки на відшкодування втраченого будинку чи квартири внаслідок бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-