Нову адресу посольства рф у Празі зафіксували на картах Гугл - вулиця Українських Героїв

Нову адресу посольства рф у Празі зафіксували на картах Гугл - вулиця Українських Героїв

Фото
Укрінформ
Російське посольство в столиці Чехії розташоване тепер на вулиці Українських Героїв, 36.

Нова адреса зафіксована на картах Гугл, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Рішення щодо перейменування частини (завдовжки 150 метрів) вулиці Коруновачної, за якою зареєстроване посольство, на вулицю Українських Героїв міська рада ухвалила наприкінці березня. Того ж дня було вирішено назвати розташований неподалік залізничний міст на честь українського морського піхотинця Віталія Скакуна, який загинув 24 лютого, підірвавши міст під Херсоном разом із собою.

Раніше, 27 лютого 2020 року, влада Праги перейменувала площу Під каштанами, на якій раніше було зареєстроване російське посольство, на площу Бориса Нємцова. Тоді росіяни змогли змінити офіційну адресу завдяки тому, що другий вихід із посольського комплексу був на Коруновачну.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: google.com/maps

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-