Володимир Кличко у Берліні обговорив з міністром економіки ФРН посилення допомоги Україні

Володимир Кличко у Берліні обговорив з міністром економіки ФРН посилення допомоги Україні

Укрінформ
Ексчемпіон світу з боксу Володимир Кличко під час візиту до Берліна 31 березня зустрічався з німецькими політиками та агітував за підтримку України.

Про це повідомляє ntv, передає кореспондент Укрінформу.

Зокрема, Кличко зустрівся з міністром економіки Робертом Габеком, з яким говорив про важливість посилення допомоги Україні.

Плануються й інші зустрічі Кличка, зокрема з главою відомства канцлера Вольфгангом Шмідтом.

До складу делегації з Києва увійшли спеціальний представник МЗС України з питань санкційної політики Олексій Макеєв і народний депутат Галина Янченко. Делегація, як очікується, перебуватиме в німецькій столиці два дні.

Сам Кличко заявив у коментарі німецькому виданню Bild, що приїхав до Німеччини, щоб підтримати українську делегацію на політичних переговорах у Берліні. «Йдеться про подальшу допомогу Україні в драматичній ситуації для нашої країни. Ми вдячні за надану допомогу, але нам терміново потрібна більша гуманітарна та військова підтримка у війні проти російської армії», - сказав він.

Раніше Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у соцмережі, що його брат Володимир поїхав із делегацією від України у Німеччину. Під час поїздки заплановані зустрічі з політиками-високопосадовцями ФРН – задля політичної підтримки, економічної, гуманітарної та військової допомоги Україні.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-