Стефанчук закликав парламенти Африки та Близького Сходу виявити солідарність з Україною

Стефанчук закликав парламенти Африки та Близького Сходу виявити солідарність з Україною

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук звернувся до парламентів Африки та Близького Сходу із закликом виявити солідарність з Україною.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

"Від свого імені, від імені парламенту, від імені мільйонів українців звертаюся до парламентів Африки та Близького Сходу із закликом виявити солідарність з Україною. Стримана позиція окремих держав щодо широкомасштабної агресії рф проти України розглядається кремлівським диктатором путіним як міжнародна підтримка, що надає йому впевненості у безкарності його злочинних рішень", - наголосив він.

Стефанчук зазначив, що Україна вітатиме будь-які кроки світового парламентаризму, спрямовані на негайне припинення військових дій в Україні.

"Тільки разом ми зможемо перемогти зло і змусити російську агресивну машину відступити від України та не заважати всім країнам вільно та незалежно будувати своє майбутнє. Пам'ятайте: допомагаючи Україні, насамперед ви допомагаєте своїм громадянам, убезпечуючи їх від глобального ядерного тероризму, голоду, безробіття та зубожіння. Лише разом ми зможемо відновити мир та забезпечити процвітання наших народів!", - підкреслив він.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-