Папа Франциск зустрівся з українськими дітьми-біженцями

Папа Франциск зустрівся з українськими дітьми-біженцями

Фото
Укрінформ
Папа Римський Франциск у середу, 30 березня, привітав українських дітей-біженців, які були присутні на загальній аудієнції, і закликав не переставати молитися за припинення жахіття війни в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Vatican News.

«Вітаючи цих дітей, знову задумаймося про потворність (російсько-української – ред.) війни та знову підносімо молитви за те, щоб зупинилася дика жорстокість, якою є війна», - сказав Папа Франциск.

Зазначається, що на загальній аудієнції до Папи прийшла група українських дітей. Ці юні прочани-біженці, що знайшли притулок в Італії, прибули на зустріч з понтифіком разом з доброчинцями, які їх приймають, в супроводі посла України при Святому Престолі.

Після молитви «Отче наш» і благословення українські діти, а також ті, хто їм допомагає, мали змогу особисто привітатися з Папою Франциском, якому діти вручили свої малюнки.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч загарбникам.

Після початку війни до росії були застосовані масштабні та всебічні санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-