У Британії на концерті зібрали понад 12 мільйонів фунтів для України

У Британії на концерті зібрали понад 12 мільйонів фунтів для України

Укрінформ
На концерті «Concert For Ukraine», який пройшов в англійському місті Бірмінгем, зібрали 12,2 мільйонів фунтів стерлінгів на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

На концерті виступила співачка Джамала, яка виконала пісню «1944» з якою виграла на конкурсі Євробачення-2016.

«Щиро дякую всім музикантам за підтримку України, за те, що ви разом з Україною, бо для нас це дійсно важливо», - сказала вона.

Також на «Concert For Ukraine» співали музиканти Ед Ширан, Каміла Кабельйо та Емелі Санде серед інших.

Загалом близько восьми тисяч людей прийшли на концерт.

У Міністерства культури та інформаційної політики в Фейсбуці зазначили, що усі кошти за придбані квитки та донати під час заходу буде передано на гуманітарні цілі Disasters Emergency Committee (DEC) в Україні.

Проведення трансляції благодійного концерту відбулось за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Як повідомлялося, у неділю на базі польського телеканалу TVP відбувся міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який транслювали телеканали близько 20 країн.

Під час двогодинного ефіру музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступали на підтримку України. Водночас проходив збір коштів для розв’язання найбільших гуманітарних проблем, спричинених повномасштабним вторгненням рф на територію України.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч загарбникам.

Після початку війни до росії були запроваджені масштабні та всебічні санкції.

Фото: BBC

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-