Платформа #МояВійна за кілька днів зібрала понад 100 тисяч переглядів історій українців

Платформа #МояВійна за кілька днів зібрала понад 100 тисяч переглядів історій українців

Укрінформ
Міжнародна платформа #Моя Війна за кілька днів зібрала понад 100 тисяч переглядів історій українців про російську агресію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

«Наразі дуже важливо, щоб весь світ об’єднався навколо України у боротьбі проти російської агресії, для цього необхідно донести до кожного громадянина демократичного світу, що насправді відбувається в Україні. Міжнародна платформа #МояВійна – це саме той майданчик, який ефективно переконує наших міжнародних партнерів більше допомагати Україні у військовій та гуманітарній сферах задля спільної перемоги над загарбниками», – сказала заступниця міністра культури та інформаційної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Анастасія Бондар.

Всього за кілька днів українці з усіх регіонів країни розмістили власні історії про війну, безпосередніми свідками яких вони стали. Ці історії вже переглянуто понад 100 000 разів і цей показник постійно збільшується.

«На платформі можна не тільки розміщувати власні історії, але й ділитись ними у соцмережах. Тому ми звертаємось до всіх українців – розкажіть власну історію про війну в Україні – нас повинен почути весь світ», – зауважила виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав.

Також вже запрацювали відповідна сторінка у Фб та Телеграм канал «#МояВійна».

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики України, Асоціація інноваційної та цифрової освіти і компанія Totonis запустили міжнародну платформу #МояВійна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-