Понад 200 тисяч продуктових наборів передали регіонам, що найбільше постраждали від війни

Понад 200 тисяч продуктових наборів передали регіонам, що найбільше постраждали від війни

Укрінформ
Регіонам, які найбільше постраждали від вийни, відправили 211 477 продуктових наборів.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство соціальної політики повідомляє у Телеграмі.

За словами міністра соціальної політики Марини Лазебної, "п’ята частина програми "Мільйон продуктових наборів" - виконана".

"Продуктові набори з продуктів тривалого зберігання в рамках програми були відправлені для людей з вразливих категорій в Донецькій, Луганській, Київській, Харківській, Запорізький, Миколаївський та Чернігівській областей", - зазначила Лазебна.

Програма "Мільйон продуктових наборів" реалізується за ініціативи та координації Мінсоцполітики та Мінагрополітики, у співпраці з благодійною організацією "Благодійний фонд Івана Чайківського "Покрова", яка надає продуктові набори на безоплатній основі, а також з виробниками харчових продуктів, підприємствами та людьми, які долучились до забезпечення продуктовими наборами постраждалих від активних бойових дій.

"16 вагонів, куди вмістилось 28 862 продуктових набори тривалого зберігання, попрямували до людей, які їх потребують. Цього разу – на Чернігівщину", - сказав голова фонду Іван Чайківський.

Продукти отримують люди з найуразливіших категорій. В першу чергу доставки відбуваються в області, які найбільше постраждали від воєнних дій. Обласні соціальні служби забезпечують збір потреб та доставку продуктів адресатам.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф путін 24 лютого оголосив про широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-