Польща відправила 10 вантажівок гуманітарної допомоги для постраждалих населених пунктів Київщини

Польща відправила 10 вантажівок гуманітарної допомоги для постраждалих населених пунктів Київщини

Фото
Укрінформ
Уряд Польщі відправив 10 вантажівок гуманітарної допомоги з продуктами харчування, медичними засобами та іншими необхідними речами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Мінреінтеграції.

Зазначається, що за ініціативи віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук у Польщі зібрали і передали гуманітарну допомогу для мешканців населених пунктів Київської області, які постраждали внаслідок бойових дій.

Гуманітарна допомога з Польщі / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Польща відправила 10 вантажівок гуманітарної допомоги з продуктами харчування, медичними засобами та іншими необхідними речами.

"Надалі 3 вантажівки буде відправлено для відвантаження до центральних гуманітарних хабів у м.Фастові, шість вантажівок поїде до хабу в м. Білої Церкви та одна вантажівка - до хабу в м. Українка для подальшої точкової допомоги найближчим населеним пунктам", - йдеться у повідомленні.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-