Президент закликав українців гнати російських рабів з нашої землі

Президент закликав українців гнати російських рабів з нашої землі

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав громадян України боротися за своє майбутнє та гнати російських військових, які по суті є рабами, з нашої землі.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Звертаюся до всіх українців. Всюди, де ми є. Робіть усе для захисту нашої держави. Для порятунку нашого народу. Боріться. Воюйте й допомагайте. Гоніть цих рабів! Гоніть окупантів! Щоб Україна жила. І ми всі – разом з нею. Вільна і мирна. Яку ми так любимо», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що за час цього вторгнення серед мільйонів наших людей постійно заявляють про себе герої. Колись – звичайні українці, а зараз – борці. Чоловіки й жінки, які піднімаються за нашу державу. Повсюди: на півдні, на сході, на півночі, в центрі, на заході й за кордоном. Вони піднімаються так, що ворог не вірить, що це дійсно – реальність.

«Але ми змусимо їх повірити. І змусимо запамʼятати, що до нас їм дороги немає. І ніколи не буде. У Київ, який мужньо й велично стоїть над Дніпром. У Харків... Гордий, охайний, освічений Харків. Який вони бʼють, а він ніяк не підкоряється. Чернігів. Древній Чернігів! Який з часів Орди не знав такого звірства, яке переживає тепер від російських військових», - сказав Президент.

Глава держави згадав про багатостраждальні Суми, Охтирку й Лебедин, Ізюм, Дергачі, Волноваху, Попасну, Бородянку, Гостомель, Макарів, Миколаїв... « Маріуполь. Працьовите й чесне місто Маріуполь, яке окупанти просто знищують. Руйнують у попіл. Але яке переживе їх усіх. Нікчемних рабів, які не вміють піклуватися про власну країну. Про власних людей. А ще й ідуть у чужу», - сказав він.

Зеленський запевнив у тому, за кожного українця захисники та влада борються.

«І кожному та кожній вдячні. Як людям, так і цим прекрасним містам. Як і Львову, як і Франківську, Хмельницькому, Чернівцям, Тернополю, Луцьку, нашому Ужгороду, Кропивницькому, Запоріжжю, Дніпру, Кривому, Вінниці, Рівному, Черкасам, Полтаві, Одесі... Тим, кого, можливо, нечасто згадують у промовах. Але хто дбає про наше спільне майбутнє. Про Україну. І про свободу – для кожного з нас. Хто приймає людей, які вимушено залишили свій дім. Хто працює на оборону. Хто відправляє гуманітарні вантажі. Хто розміщує евакуйовані підприємства. Хто лікує, хто допомагає. Усім нам, а отже – собі», - сказав Президент.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-