Санкції проти росії за останню добу

Санкції проти росії за останню добу

Список
Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації сформувало перелік санкцій, які були накладені на російську федерацію протягом останної доби.

Як передає Укрінформ, список опубліковала пресслужба міністерства у Телеграмі.

"Триває 26-та доба нашого спротиву повномасштабній агресії. З росії масово продовжують йти найбільші світові компанії, а проти росіян застосовуватися санкції", - повідомляють у Мінцифри.

Відтак, LG Electronics зупинили всі поставки до рф. Також усі чотири найбільші закордонні нафтосервісні компанії заявили про припинення інвестицій у росію: Weatherford International; Halliburton; Schlumberger; Baker Hughes.

Bosch зупинила поставки запчастин і виробництво в росії. OKYO — Yokohama Rubber Co. Ltd. стала останнім виробником шин, що закрили виробництво в росії.

Північна Македонія відмінила безвізовий режим для росіян. Американська компанія Netcracker, що розробляє та впроваджує унікальні IT-рішення для телеком‑операторів по всьому світу, що має в Україні великий R&D, йде з російського ринку.

Компанія Amway оголосила про призупинення своєї діяльності на території рф. Група компаній LVMH, якій належить бренд Lori Piana, припинила постачання продукції до рф.

"путін більше не зможе купити куртку за 1,5 млн рублів. Ніхто в росії скоро нічого не зможе купити", - наголошують у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, Європейський Союз та низка інших країн, зокрема США, Канада, Австралія, запровадили проти росії санкції через війну в Україні. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-