У Польщі відбувся благодійний концерт «Разом з Україною»

У Польщі відбувся благодійний концерт «Разом з Україною»

Фото, відео
Укрінформ
У Польщі відбувся благодійний концерт «Разом з Україною», мета якого - збір коштів для українців.

Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України в Телеграмі, передає Укрінформ.

«На телеканалах ТЕТ та 1+1 International відбулася трансляція благодійного концерту «Разом з Україною», який проходить в Польщі», - йдеться у повідомленні.

Концерт на підтримку України у Польщі/Фото: TVN24, Grzegorz Michałowski/PAP

Зазначається, що головною метою заходу став збір коштів, які будуть передані Польській гуманітарній акції, що проводить широкомасштабні заходи з надання допомоги Україні.

"Вдячний полякам за те, що дружба наших країн і в горі, і в радості. Вмикайте: це чуттєво, красиво і дуже емоційно сильно. Скоро Україна переможе, ми відбудуємось і повернемо переможні, звитяжні концерти територією нашої країни", - зазначив міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко.

Завдяки концерту для України зібрано 2,8 млн злотих (близько 20 млн грн). Зокрема, під час концерту з надісланих смс-повідомлень зібрано 1,6 млн злотих. Додатково TVN Grupa Discovery заплатила 1,2 млн злотих з проданих квитків на концерт і коштів з реклами під час концерту. 

Як повідомлялося, польський радіомовник RMF Group створив спеціальний проєкт «RMF Україна», в ефірі якого звучить найважливіша інформація для українців у Польщі.

Фото: TVN24, Grzegorz Michałowski/PAP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-