У центрі Берліна відбувся концерт на підтримку України

У центрі Берліна відбувся концерт на підтримку України

Фото
Укрінформ
У неділю біля Бранденбурзьких воріт у центрі Берліна пройшов благодійний концерт на підтримку України в її боротьбі проти російського агресора.

Поліція нарахувала щонайменше 15 тисяч людей на концерті, але по факту було набагато більше, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Самих правоохоронців було 900.

Перед присутніми виступала дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Кличко.

«Те, що зараз відбувається з моєю країною, жахливо», - сказала Кличко, підкресливши, що світ має об’єднатися за мир в Україні. Вона представила на концерті нову пісню «Кращі дні».

Також у концерті взяли участь відомі німецькі виконавці. Міністр культури Німеччини Клаудія Рот висловила впевненість, що «музика може подолати всі кордони та об’єднати людей».

Крім того, у Гамбурзі відбулися дві проукраїнські демонстрації, участь у яких, за даними NDR, взяли понад 5 тисяч людей, які протестували проти розв'язаної росією війни.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Joerg Carstensen/dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-