Уже понад 70 міжнародних організацій припинили співпрацю з росією

Уже понад 70 міжнародних організацій припинили співпрацю з росією

Укрінформ
МКІП продовжує працювати на інформаційному фронті міжнародних санкцій проти рф, і вже є досягнення.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, передає Укрінформ.

«Є елементарні правила інформаційної гігієни: перевіряти інформацію, розвивати критичне мислення, точно не свідчити, куди потрапляють ті чи інші ракети. Ми точно навчилися за ці практично чотири вже тижня війни, яким чином вберегти не тільки себе, а і всіх рідних, знайомих. Де-де, а на інформаційному фронті ми точно маємо високі досягнення і перемагаємо. Ми багато працюємо на фронті міжнародних санкцій. Зараз вже більш як 70 міжнародних організацій припинили співпрацю з росією. Для нас культурна завіса для росіян - це елемент боротьби з російською агресією. М'яка сила в цій ситуації теж несе кулі. Наші артисти, колективи активно співпрацюють з військовими», - йдеться в повідомленні.

Міністр переконаний, що доносити правду росіянам необхідно, але перевороти в рф ставалися без участі населення.

«Ситуація така, що всі перевороти в росії відбувалися незалежно від того, чи були проінформовані громадяни чи ні. Так ставалося і в 91-му році фактично, коли не стільки сам народ, скільки окремі політичні діячі призвели до того, що там відбулася демократична революція. З росією ми маємо окремий кейс, що це не широкі маси, скільки усвідомлення елітами, що так далі відбуватися не може. Чим далі, тим більше це розуміє», - розповів Олександр Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, міністр культури та інформаційної політики Ткаченко разом із міністрами культури ЄС звернулися до ЮНЕСКО щодо скасування проведення 45-ї сесії Комітету всесвітньої спадщини в Казані та перенесення її до Львова.

Із 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-