Президент зустрівся з бійцями КОРДу та вручив їм державні нагороди

Президент зустрівся з бійцями КОРДу та вручив їм державні нагороди

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зустрівся з бійцями корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) та відзначив їх державними нагородами.

Про це Зеленський повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Бійці КОРДу працюють над виявленням диверсійно-розвідувальних груп, реагують на оперативну інформацію щодо можливих дій ворога, долучаються до охорони адміністративних будівель державного значення та за потреби дають збройну відсіч ворожим силам", – зазначив глава Української держави.

Президент нагородив бійців КОРДу / Фото: Офіс Президента

Також Зеленський оприлюднив відео, записане під час зустрічі з бійцями, яке демонструє церемонію вручення державних нагород. Президент України подякував їм за службу та запевнив, що українська влада підтримує їх.

«У часи повномасштабної війни з Росією, з однією, як говорили, найпотужніших армій, ви є потужними захисниками України», – сказав Зеленський під час вручення нагород.

Президент підкреслив, що бійці КОРДу виконують важливі завдання із захисту тих, хто перебуває в тилу, та допомагають нашим воїнам на передовій, і побажав КОРДівцям та їхнім родинам здоров'я та перемоги.

Як повідомлялось, 24 лютого 2022 року президент російської федерації володимир путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська почали руйнувати міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-