В Україні працює штаб, який фіксує дані про пошкоджену інфраструктуру

В Україні працює штаб, який фіксує дані про пошкоджену інфраструктуру

Укрінформ
В Україні працює штаб, який збирає дані про пошкоджені об‘єкти інфраструктури задля їх відновлення після перемоги Української держави у війні з російською федерацією.

Про це заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко розповів в ефірі національного телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

"Щодня ми збираємо оновлені дані щодо всіх об‘єктів інфраструктури. Це і житлові будинки, і соціальна інфраструктура, інша інфраструктура. Ми хочемо бути готовими одразу відновлювати інфраструктуру. Ми цим займаємося. Уже декілька днів окремий штаб зводить цю інформацію і починає підготовку до відновлення", - зазначив він.

Заступник керівника ОП запевнив, що українська влада відновить усі об’єкти інфраструктури, які постраждали внаслідок атак, здійснених російською армією.

Як повідомлялося, в Україні створено Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань, який допомагає громадянам у подоланні складних життєвих обставин у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-