Ткаченко: Як би рупори кремля не намагалися обдурити світ, вони отримують максимальний спротив

Ткаченко: Як би рупори кремля не намагалися обдурити світ, вони отримують максимальний спротив

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявляє, що рупори кремля отримують максимальний супротив і від України, і від її союзників попри намагання дезінформувати світ.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Сьогодні війна триває не тільки на землі і в повітрі, але й на інформаційному фронті. За останні 8 років супротивник отримує супротив не тільки від наших військових, які навчилися битися шалено, але й від наших інформаційних військ. Як би рупори кремля не намагалися задурити голову всьому світові, сьогодні вони отримують максимальний супротив і від України, і від наших союзників", - сказав Ткаченко.

Він нагадав, що фактично в перший же день війни в Україні було організовано загальнонаціональний ефір UAразом, в якому беруть участь всі провідні українські телеканали. Також об'єднаними зусиллями медіа-групи держави було створено вчора канал російською мовою під назвою FREEДОМ, який виходить в режимі 24/7 на телеканалі UATV. "Його можуть побачити як жителі Європи, так і жителі російської федерації. Але якщо в Україні у вас зник сигнал, крім ефірного мовлення можна отримати безкоштовний доступ до українських телеканалів", - розповів міністр.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-