В Україні працює Telegram-бот для допомоги дітям у воєнний час

В Україні працює Telegram-бот для допомоги дітям у воєнний час

Укрінформ
​​В Україні працює Telegram-бот "Дитина не сама" для допомоги дітям у воєнний час, створений представниками дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, Офісу Президента України, Міністерства соціальної політики України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Освітній центр Верховної Ради у Телеграмі.

"Під час війни найбільш вразливими є діти. Саме діти губляться або залишаються без батьків і не знають, що їм робити далі. ЮНІСЕФ, Офіс Президента України та Міністерство соціальної політики створили бот для допомоги дітям у воєнний час", – йдеться в повідомленні.

Telegram-бот "Дитина не сама" передбачений для випадків, якщо батьки загубили дитину, а також якщо бажають тимчасово прихистити дитину у своїй сім'ї. Окрім того, за допомогою боту можна звертатися, якщо ви знайшли дитину без супроводу дорослих, вам відомі міжнародні організації, які готові прихистити українських дітей, ви маєте інші питання щодо дітей.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-