Дизайнер Андре Тан перейшов на пошиття бронежилетів

Дизайнер Андре Тан перейшов на пошиття бронежилетів

Укрінформ
Відомий український дизайнер Андре Тан перейшов на пошиття бронежилетів, яких потребує армія та сили територіальної оборони.

Як передає Укрінформ, про це дизайнер написав в Інстаграмі.

"Чи могли ми уявити, що компанія ANDRE TAN у 2022 році буде шити бронежилети замість суконь, флісовий одяг замість спідниць, спідню чоловічу білизну замість вишуканого жіночого одягу", - повідомив він.

За словами Тана, на сьогодні відшили більше1000 флісових кофт; більше 1000 фоісових штанів; більше 2000 спідньої білизни; більше 1000 теплих жилетів; 500 спальних мішків.

"Ми пишаємось нашою командою, котра під обстрілами шиє необхідний одяг для ЗСУ та тероборони. Пишаємось, що є частиною величної історії, яка неодмінно закінчиться перемогою, нашою спільною перемогою!" - наголосив він і додав, що наразі усі зусилля кинули на пошиття бронежилетів.

Водночас дизайнер закликав допомогти знайти тканину та долучитись до збору коштів для закупівлі необхідної тканини.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-