Зеленський висловив захоплення українцями, які чинять опір загарбникам

Зеленський висловив захоплення українцями, які чинять опір загарбникам

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив захоплення українцями, які у своїх містах чинять опір загарбникам.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Український народ чинить спротив і там, де окупантам вдалося пройти, на жаль, але ненадовго пройти. Я захоплююся кожним українцем, кожною українкою, які протестують. Який бере національний прапор і показує російським військовим, що вони програють, програють обов'язково, бо неможливо виграти в людей, які без зброї в руках зупиняють військову техніку, які відмовляються брати що завгодно із рук окупантів, яким складно, яким небезпечно, але вони не втрачають слово "гідність". І ніколи не втратять", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, у центрі Херсона проходить проукраїнський мітинг, люди йдуть колоною центральним проспектом, засвистуючи ворожу техніку, що проїжджає ним. На початку акції загарбники відкривали попереджувальну стрільбу в повітря, але херсонці не розійшлися.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-