Міла Куніс та Ештон Кутчер пожертвують $3 мільйони на гуманітарну підтримку Україні

Міла Куніс та Ештон Кутчер пожертвують $3 мільйони на гуманітарну підтримку Україні

Відео
Укрінформ
Американська актриса українського походження Міла Куніс та її чоловік і актор Ештон Кутчер вирішили підтримати Україну через напад Росії та пожертвувати три мільйони доларів на гуманітарну підтримку нашій країні.

Як передає Укрінформ, про це вони повідомили у відеозверненні, опублікованому в Інстаграмі Кутчера.

«У той час, як ми є свідками мужності українців, ми також є свідками неймовірного тягаря тих, хто вибрав безпеку. Через GoFundMe цей збір коштів безпосередньо вплине на становище біженців та надання гуманітарної допомоги. Кошти принесуть користь Flexport.org та Airbnb.org, двом організаціям, які активно працюють на місцях і надають негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує. Flexport.org організовує доставку гуманітарної допомоги до місць розташування біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові. Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло біженцям, які біжать з України. Бути з Україною означає підтримувати українців», — йдеться у пості.

Актори планують зібрати 30 мільйонів доларів, з яких самі пожертвують до 3 млн.

Міла Куніс заявила, що сьогодні вона «як ніколи, пишається тим, що є українкою». Акторка народилася у 1983 році в Чернівцях. У 1991 році її родина емігрувала з України й оселилася у Лос-Анджелесі.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан і оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-