Обстановка в Україні контролюється керівництвом держави і ЗСУ – Арестович

Обстановка в Україні контролюється керівництвом держави і ЗСУ – Арестович

Укрінформ
Воєнно-політична обстановка довкола України контролюється керівництвом України і Збройними силами.

Про це розповів позаштатний радник очільника Офісу Президента Олексій Арестович на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Воєнно-політична обстановка довкола України залишається контрольованою керівництвом України і керівництвом ЗСУ», – зазначив він.

Арестович поінформував, що зранку однією з найбільш гарячих точок є місто Херсон, де поодинокі групи піхоти противника зробили спробу проникнути до міста. За його словами, зараз ЗСУ, інші військові формування, тероборона міста знищує противника.

Також він нагадав, що зранку противник завдав одинокий артилерійський удар по Харківській ОДА, і додав, що розмір можливих втрат з’ясовуються.

Крім того, радник очільника ОП зауважив, що у місті Маріуполі відбуваються окремі стрілецькі та артилерійські зіткнення.

24 лютого за вказівкою президента Володимира Путіна Росія розпочала війну із Україною. Російські війська шостий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети поцілюють у житлові будинки. В Україні запровадили військовий стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-