Найбільша криптобіржа світу перерахувала Україні $10 мільйонів

Найбільша криптобіржа світу перерахувала Україні $10 мільйонів

Укрінформ
Найбільша криптобіржа світу Binance передала Україні 10 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу.

Про це йдеться на офіційному сайті Binance, передає Укрінформ.

Пожертвування будуть розподілені між основними міжурядовими та некомерційними організаціями, які вже діють на місцях, включаючи ЮНІСЕФ, УВКБ ООН, iSans та People in Need, і спрямовуватимуться на допомогу дітям і сім’ям переміщених осіб в Україні та сусідніх країнах, а також тим людям, які не можуть виїхати з України та найбільше піддаються небезпеці.

Також Binance започаткував Фонд екстреної допомоги, який акумулюватиме збір коштів у криптовалюті на допомогу біженцям і дітям, а також для підтримки матеріально-технічного забезпечення на місцях.

«Це включає в себе допомогу в забезпеченні їжею, паливом, припасами та житлом для українців, серед яких є незліченна кількість членів спільноти Binance. Ми використовуємо всі наявні ресурси та урядові канали, щоби закликати світових лідерів негайно припинити цю війну», — наголосив генеральний директор Binance Чанпен Чжао.

Як повідомлялося, віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, генеральний прокурор України Ірина Венедіктова звернулися до світових криптобірж з проханням заблокувати фінансові операції в/з Російської Федерації, від та до російських громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-