Україна просить відключити російських операторів від роумінгу в країнах ЄС

Україна просить відключити російських операторів від роумінгу в країнах ЄС

Укрінформ
Голова НКРЗІ просить відключити російських операторів від роумінгу в країнах ЄС

Голова НКРЗІ Олександр Животовський звернувся до очільниці Органу європейських регуляторів електронних комунікацій Аннемарі Сіпкс з проханням відключити російських операторів від роумінгу в країнах Європейського Союзу.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України повідомляє у Телеграмі.

«З метою захисту України, Європи та всього демократичного світу та притягнення Росії до відповідальності, я закликаю вас, як директора ОЄРЕК, разом з національними регуляторними органами країн-членів ЄС вжити заходів, спрямованих на блокування російських роумерів і послуг роумінгу для російських постачальників телекомунікаційних послуг у межах Європейського Союзу», - заявив Животовський.

Він зазначив, що Україна велика європейська країна, а війна в Україні означає війну в Європі. «Наша країна бореться за всіх європейців, і нам потрібна потужна підтримка ЄС», - додав голова НКРЗІ.

Як повідомляв Укрінформ, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав головних виконавчих директорів Rakuten Viber та PayPal Хіросі Мікітані і Дена Шульмана заблокувати їхні сервіси в Російській Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-