Заборона від Туреччини для кораблів РФ і нафта з Азербайджану - Зеленський про переговори 26 лютого

Заборона від Туреччини для кораблів РФ і нафта з Азербайджану - Зеленський про переговори 26 лютого

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що у відносинах з Італією починається нова глава, Азербайджан допоможе з нафтою і нафтопродуктами, а Туреччина не пускатиме російські військові кораблі у Чорне море.

Про це він розповів у відеозверненні, підсумовуючи телефонні розмови з лідерами держав цього дня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Надзвичайний результат є у відносинах з Італією, це справді нова глава для наших держав. Розмова з Маріо Драгі, прем’єр-міністром Італійської Республіки, поставила все на свої місця», - зазначив Зеленський.

Також він подякував президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану за підтримку незалежності і територіальної цілісності України.

«Погодились із ним (Ердоганом – ред.), що сьогодні вкрай важливою є заборона та прохід російських військових кораблів у Чорне море. Зробили!» - сказав Зеленський.

Також він додав, що в розмові з президентом Азербайджану розповів про нестачу нафти і нафтопродуктів. «Усе непросто, але тепер усе буде», - запевнив очільник держави.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Російської Федерації Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-