До тероборони прийматимуть громадян 60+

До тероборони прийматимуть громадян 60+

Укрінформ
До сил тероборони прийматимуть осіб віком понад 60 років.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав міністр оборони Олексій Резніков.

"Мною прийнято рішення, яке узгоджено з командувачем Сил ТрО ЗСУ бригадним генералом Юрієм Галушкіним, залучати до Сил ТрО патріотів віком понад 60 років, які морально і фізично готові чинити опір та перемагати ворога. Тож, «заблукавші», нех@й щастить", - написав Резніков.

Міністр оборони наголосив, що тільки в Києві вже 18 тисяч автоматів та відповідний боєкомплект уже роздано і продовжують роздавати бійцям Сил ТрО протягом вчорашнього і сьогоднішнього дня. "Бажаючих долучитись до лав Сил ТрО та зі зброєю в руках зупиняти російських окупантів зростає, а зброя надходить ще", - написав Резніков.

Міністр додав, що повномасштабна атака триває понад 30 годин.

"Завдяки героїзму наших захисників і захисниць Україна вистояла першу, найскладнішу добу. Окупанти зазнали суттєвих втрат. Сьогодні ми будемо сильнішими. Адже тисячі людей приєднуються до лав Сил територіальної оборони і готові давати відсіч ворогу. Пишаюся кожним з вас!", - написав міністр.

24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-