Держустанови України, які готові приймати громадян

Держустанови України, які готові приймати громадян

Список
Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України надає перелік мережі об’єктів, які входять до сфери управління Міністерства соціальної політики, й можуть надати місце для тимчасового проживання цивільного населення у разі виникнення такої потреби.

Про це повідомляє Мінреінтеграції у Фейсбуці.

Серед переліку - санаторії, експериментальні протезно-ортопедичні підприємства, державні реабілітаційні установи в різних областях України.

Зазначають, що наразі в усіх перелічених установах є вільні місця. Персонал готовий приймати громадян. Проживання надаватиметься на безоплатній основі. Перед від’їздом в обране місце обов’язково необхідно зателефонувати й уточнити усі деталі щодо наявності місць та умов проживання.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-