Державі готові підставити плече: Зеленський зустрівся з ТОП-50 українського бізнесу

Державі готові підставити плече: Зеленський зустрівся з ТОП-50 українського бізнесу

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі із представниками великого бізнесу наголосив, що держава та бізнес мають разом гідно пройти непростий для України період.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Президента.

На заході були присутні власники та топ-менеджери найбільших українських компаній і бізнес-груп.

Глава держави подякував бізнесменам за те, що вони почули сигнал від влади у складний для України момент, та разом з іншими високопосадовцями поінформував їх про поточну ситуацію.

«Для мене важливо, що ви перебуваєте в Україні. Мене зараз не цікавлять будь-які суперечності або непорозуміння між нами в будь-яких напрямах. Ми маємо всі разом гідно пройти цей непростий період і захистити українців», – наголосив Президент.

Читайте також: Президент: Ми запускаємо програму економічного патріотизму

Зеленський зазначив, що на підприємствах і в компаніях присутніх на зустрічі представників бізнесу працює близько 2 мільйонів українців.

«Ми захищаємо нашу державу і наших громадян, а також ваші підприємства. Тому вам доведеться захищати їх разом з нами – і підприємства, і людей, які на них працюють», – сказав він.

Глава держави попросив, щоб бізнесмени в ці дні перебували в Україні, поруч зі своїми колективами.

Зеленський також зазначив, що держава працює над тим, щоб ситуація в економіці була стабільною, щоб була стабільною національна валюта.

Представники бізнесу наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв'язання всіх питань, що виникають нині.

За словами речника Президента Сергія Никифорова, зустріч Зеленського з представниками великого бізнесу в Україні була результативною, сторони висловили підтримку один одному.

"Обмінялися думками, обмінялися поглядами на те, хто, що, яку роль має виконувати. Зустріч була результативною: і почули один одного, і держава висловила підтримку підприємцям, і підприємці, у свою чергу, також висловили підтримку державі, вони готові підставити своє плече", - сказав Никифоров під час спілкування зі ЗМІ, яке транслював телеканал "Рада".

Речник Зеленського повідомив, що участь у зустрічі також узяло керівництво ОП та силового блоку.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у відеозверненні 22 лютого оголосив про запуск програми економічного патріотизму та анонсував зустріч із ТОП-50 представників українського бізнесу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-