#UAРазом: графік брифінгів в оперативному пресцентрі 24 лютого

#UAРазом: графік брифінгів в оперативному пресцентрі 24 лютого

Анонс
Укрінформ
У четвер, 24 лютого, в оперативному пресцентрі проєкту #UAРазом в Укрінформі відбудеться п’ять брифінгів, зокрема за участю представника штабу Сухопутних військ та голови Державної міграційної служби.

О 9:30 розпочнеться спільний брифінг представників силових відомств України (зала 1). Анонс події – за посиланням.

***

О 12:00 відбудеться онлайн-підключення зі штабу ООС у Краматорську на тему: "Щодо оперативної ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил". Анонс заходу – за посиланням.

***

О 13:00 очікується брифінг керівника Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки на тему: "Актуальні інформаційні загрози" (зала 1). Спікер: Ігор Соловей – керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Детальніше – за посиланням.

***

О 13:30 відбудеться спільний брифінг на тему: «Початок призову резервістів оперативного резерву згідно з Указом Президента України» (Зала 1). Спікер - заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-майор Олександр Голоднюк. Більше інформації - за посиланням.

***

О 17:30 розпочнеться брифінг на тему: "Роз’яснення ситуації щодо так званого ажіотажу з оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон" (зала 1). Спікер: Наталія Науменко – голова Державної міграційної служби. Вона розповість, зокрема, про захищеність інформаційно-комунікаційної системи ДМС від несанкціонованого впливу та виявлення і протидію можливим кіберзагрозам. Більше інформації – за посиланням.

Читайте також: Роспроп працює на підготовку розширення меж псевдореспублік — експерт

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики, інформаційне агентство "Укрінформ" і Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки запустили роботу оперативного пресцентру в рамках платформи #UAРазом для українських та іноземних ЗМІ.

Представники державних органів, відповідальних за безпеку, – Міноборони, МВС, МЗС та інших відомств – щодня інформуватимуть про ситуацію в районі ООС та навколо України в цілому.

Для іноземних ЗМІ забезпечується синхронний переклад (англійська).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-