Лапутіна закликає ветеранів долучатися до тероборони і національного спротиву

Лапутіна закликає ветеранів долучатися до тероборони і національного спротиву

Фото
Укрінформ
Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна закликає українських ветеранів активно долучатися до територіальної оборони і національного спротиву.

Як передає Укрінформ, про це вона сказала на нараді з питань формування тероборони у Луганській області, повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Наразі в Україні налічується понад 420 тисяч учасників російсько-української війни. Це – найдосвідченіші люди, тож ми закликаємо тих, хто має досвід участі у бойових діях на сході України з відсічі та стримування російської агресії, долучатися до підрозділів територіальної оброни та системи національного спротиву», - сказала Лапутіна.

Вона наголосила на важливості залучення ветеранів до інформаційних кампаній щодо укладання контрактів із Силами тероборони.

Лапутіна закликає ветеранів активно долучатися до тероборони і національного спротиву / Фото: Мінветеранів

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів 15 грудня 2021 року вніс зміни до положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом. Вони передбачали змінити в тексті Положення назву військових комісаріатів на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, а посади військових комісарів - на керівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Читайте також: До національного спротиву необхідно підготувати всіх громадян України — Хомчак

22 лютого Президент Володимир Зеленський підписав указ про призов громадян, які перебувають у військовому резерві.

Фото: Міністерство у справах ветеранів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-