Анонс на 23 лютого. Офіційні події

Анонс на 23 лютого. Офіційні події

Оновлено
Укрінформ
Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на середу, 23 лютого.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Нью-Йорку виступить на Генеральній Асамблеї ООН, де розповість міжнародній спільності про актуальну ситуацію на тимчасово окупованих територіях та поблизу державного кордону України.

***

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з Президентом Литовської Республіки Гітанасом Наусєдою та Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, які перебуватимуть в Україні з робочим візитом. О 14.15 - зустріч Президента України, Президента Литви та Президента Польщі з представниками ЗМІ.

Київ, Маріїнський палац. Акредитовані ЗМІ запрошуються з 13.00. Акредитація до 19.30 22 лютого за посиланням. Трансляція на офіційній вебсторінці Офісу Президента України.

***

9.30 - Брифінг на тему: "Безпека держави: робота поліції в умовах посиленого режиму". Спікер: Олександр Фацевич - заступник голови Національної поліції України.

Акредитація ЗМІ: anna@ukrinform.com Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

***

10.00 - Пленарне засідання Верховної Ради України.

Київ, вул. Грушевського, 5, сесійна зала.

***

10.30 - Круглий стіл на тему: "Особливості процесу акредитації журналістів в зоні ООС". Організатори: Національна спілка журналістів України спільно з ГО "Інформаційна безпека". Спікери: Сергій Томіленко - голова НСЖУ; Тетяна Попова - членкиня Ради з питань свободи слова та захисту журналістів, радниця міністра оборони України (2014-2015), заступниця міністра інформаційної політики України (2015-2016); Ігор Соловей - керівник Центру стратегічної комунікації та інформаційної безпеки; Тарас Ратушний - продюсер, воєнкор, який співпрацює із міжнародними медіа. До участі запрошено представників Міністерства оборони України, Служби безпеки України та Генерального штабу ЗСУ.

Акредитація ЗМІhttps://forms.gle/vjK56WzHJ8bcJzo9A. Довідки: oblik@nsju.org

***

11.00 - (орієнтовно) Брифінг за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Київ, вул. Банкова, 11, пресцентр Офісу Президента України. Трансляція на Фейсбук-сторінці Офісу Президента. 

***

12.00 - Онлайн підключення зі штабу ООС у Краматорську на тему: "Щодо оперативної ситуації в районі проведення Операції Об'єднаних сил". Захід відбудеться онлайн через сервіс відеозв'язку ZOOM.

Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.

***

13.30 - Брифінг голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Кулеби.

Київ, пл. Л. Україники, 1, Київська ОДА, 7-й поверх, к. 700. Акредитація за тел.: (097) 570-34-95

***

14.00 - Засідання уряду під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Трансляція за посиланням.

***

17.30 - Брифінг міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка щодо готовності медичної мережі надавати медичну допомогу ЗСУ та цивільному населенню. 

Акредитація ЗМІ: anna@ukrinform.com Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на YouTube-каналі Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-