Начальник штабу Української добровольчої армії: Ми сильні, як ніколи

Начальник штабу Української добровольчої армії: Ми сильні, як ніколи

Укрінформ
Українські добровольчі структури сьогодні сильні, як ніколи, і готові до захисту Батьківщини в будь-якій ситуації.

Про це начальник штабу Української добровольчої армії Сергій Ільницький заявив під час виступу на телемарафоні єднання #UAразом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми сильні, як ніколи. Нас не треба єднати, ми з’єднані вже давно, поєднані ми війною, поєднані спільними перемогами і спільними поразками. Ми радіємо за нагородження наших військових добровольців, волонтерів, ми сумуємо, коли разом ховаємо наших побратимів та посестер. Ми готові до всього», - наголосив Ільницький.

Він відзначив роботу волонтерів, які постійно допомагають військовим, та вказав, що саме завдяки допомозі волонтерських організацій на місцях розгортається територіальна оборона, в тому числі в Києві.

Своєю чергою учасник бойових дій Ігор Касьян зазначив, що сьогодні вкрай важливо приділяти увагу практичній підготовці цивільного населення.

Читайте також: Місцеві ради відтепер можуть формувати добровольчі загони

«Мені не вистачає більше практики серед українського населення - що робити, як діяти. Я відчуваю, що люди не оцінюють справжні ризики, вони продовжують гратись у філософію «буде - не буде», «вірю - не вірю». Тому мені не вистачає управління середньої й нижньої ланки, які будуть залучати кожну будівлю, вулицю, район, міста, селища для того, щоб роз’яснювати і проводити практичні заняття з людьми», - сказав Касьян.

Він додав, що суспільство треба об’єднувати, аби всі були готові до будь-яких подій. Варто готуватися до гіршого та сподіватися на краще, підсумував Касьян.

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що попри слова Кремля про відведення військ, їхня кількість біля українських кордонів лише збільшилася.

Фото: Facebook.com/Добровольці-Божої-Чоти

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-