На ТОТ Луганщини окреслили явку на «виборах» ще до початку «волевиявлення»

На ТОТ Луганщини окреслили явку на «виборах» ще до початку «волевиявлення»

Укрінформ
Окупанти прозвітували про участь у так званому достроковому голосуванні на незаконних "виборах" на тимчасово окупованій території Луганської області такої кількості людей, що відповідає чисельності населення окупованих у 2022 році територій разом із дітьми.

Про це повідомляє Луганська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За чотири дні "дострокового голосування" на окупованій Луганщині участь у цьому заході, за даними ЦВК РФ, взяли понад 326 тисяч осіб... Цифра близька до кількості населення громад, що опинилася в окупації у 2022 році, – разом із дітьми", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що дострокові "вибори" проводилися виключно на прифронтових територіях і населених пунктах, куди важко дістатися, але бюлетені туди якимсь чином доставили.

"Ще до початку волевиявлення у так званій "ЛНР" окреслили показники явки на "виборах президента РФ", - заявили в ОВА.

Читайте також: Генсек ООН засудив «вибори Путіна» на тимчасово окупованій території України

За її даними, окупанти стверджують, що під час побудинкової "агітації" на ТОТ Луганщини нібито обійшли понад 611 тисяч домоволодінь, що становить 94 % від загальної кількості, і понад 90% опитаних начебто погодилися віддати свої голоси.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених російською армією територіях мобільні групи у супроводі озброєного військового ходять по будинках і проводять дострокове "голосування" на незаконних "виборах президента РФ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-