На ТОТ російські військові вже проголосували на «виборах Путіна» - Центр нацспротиву

На ТОТ російські військові вже проголосували на «виборах Путіна» - Центр нацспротиву

Укрінформ
Росіяни закінчили «голосування» свого особового складу на тимчасово окупованих територіях у межах фейкових виборів президента РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр національного спротиву.

«На тимчасово окупованих територіях триває «голосування» в межах фейкових виборів президента рф. Голосування серед окупантів тривало з кінця лютого до 9 березня, вже за перші дні «проголосувало» 30%. Російські військові не приховували, що «голосували» символічно й просто розписувалися за себе та інших», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі триває голосування серед російських «гастролерів», які приїхали на ТОТ працювати в адміністраціях, школах та лікарнях. Мова про 100 тисяч росіян. Саме їх бюлетені стануть основою для імітації високої явки й будуть демонструватися у російських відеосюжетах.

Центр національного спротиву закликає українців ігнорувати «вибори» та повідомляти про членів «виборчих комісій» до чат-бота.

Як повідомляв Укрінформ, на окупованих територіях Луганської області російські загарбники посилили перевірки на блокпостах через «вибори» президента РФ.

Читайте також: Росія боїться провокацій на кордоні з Україною напередодні «виборів» президента - ISW

«Жовта стрічка» створила «Бойкот.Бот», де кожен, хто живе в окупації, може дізнатись про ефективні та безпечні методи ігнорування так званих виборів.

17 березня у РФ відбудуться президентські вибори. Російська центральна виборча комісія ухвалила рішення, що голосування на виборах президента Росії відбудеться також на тимчасово окупованих територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-