На ТОТ Херсонщини окупанти змушують людей «голосувати» у підʼїздах або на вулиці

На ТОТ Херсонщини окупанти змушують людей «голосувати» у підʼїздах або на вулиці

Укрінформ
На ТОТ Херсонщини загарбники змушують людей «голосувати» у підʼїздах або на вулиці, «кинути бюлетень» можна й за родича чи навіть сусіда.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«На тимчасово окупованих територіях триває цирк, який росіяни називають «вибори Путіна». Роблять усе поспіхом, навіть не намагаючись придати цьому фейковому дійству якоїсь серйозності», - написав Прокудін.

За його словами, людей змушують «голосувати» у підʼїздах або на вулиці. При цьому «кинути бюлетень» можна й за родича чи навіть сусіда.

Він нагадав, що спочатку окупанти заявляли, що «голосувати» зможуть лише ті, хто взяв російський паспорт. Тепер же – пропонують це й людям, які мають лише український паспорт. Прокудін зазначив, що це небачений абсурд, коли у «виборах» можуть взяти участь громадяни іншої країни.

Як повідомляв Укрінформ, на ТОТ Херсонщини під час так званого попереднього голосування на «президентських виборах» спостерігається мінімальна активність.

Участь у фейковому голосуванні беруть колаборанти, ряджені та залякані пенсіонери.

Читайте також: Перед «виборами» Путіна на ТОТ завозять росгвардійців і «тітушок» - Центр нацспротиву

У Новій Каховці на тимчасово окупованій території Херсонщини українці поширюють постери із закликом ігнорувати «вибори» президента РФ та знищують російські пропагандистські видання.

«Жовта стрічка» створила «Бойкот.Бот», де кожен, хто живе в окупації, може дізнатись про ефективні та безпечні методи ігнорування так званих виборів.

17 березня у РФ відбудуться президентські вибори. Російська центральна виборча комісія ухвалила рішення, що голосування на виборах президента Росії відбудеться також на тимчасово окупованих територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-