Перед «виборами» Путіна на ТОТ завозять росгвардійців і «тітушок» - Центр нацспротиву

Перед «виборами» Путіна на ТОТ завозять росгвардійців і «тітушок» - Центр нацспротиву

Укрінформ
Загарбники звозять на тимчасово захоплені території України росгвардійців та «тітушок» із прокремлівських молодіжних організацій, які слідкуватимуть за порядком під час «виборів».

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«На тимчасово окуповані території прибувають «волонтери» та приватні охоронці для «охорони виборчих дільниць». Ворог готується до масштабної імітації «виборчого процесу», який, за задумом Кремля, має легалізувати окупацію в очах світової спільноти. Для тиску на місцеве населення в регіон звозять бойовиків», - ідеться в повідомленні.

Зокрема на ТОТ уже прибуло понад 10 тис. росгвардійців, які будуть супроводжувати членів «виборчих дільниць» та обходити будинки місцевих мешканців. Також Кремль звозить на ТОТ «волонтерів» з т. зв. роти бойового братерства.

Читайте також: ЄС не визнаватиме президентські «вибори» РФ на тимчасово окупованих територіях України

За задумом, «тітушки» контролюватимуть голосування безпосередньо на дільницях, їм допомагатимуть приватні охоронці з московських фірм, які також відрядили своїх бойовиків до України.

«Усі учасники цього фарсу є законними цілями для руху опору, й більшість із них не має жодного соціального статусу в РФ, а отже в разі нещасного випадку не матимуть компенсацій», - зауважують у Центрі національного спротиву.

Як повідомляв Укрінформ, колаборантам із ТОТ поставили плани явки на «вибори» Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-