Нічний експрес Київ-Маріуполь вирушив у перший рейс

Нічний експрес Київ-Маріуполь вирушив у перший рейс

Фото, відео
Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" урочисто запустила у перший рейс новий поїзд категорії "нічний експрес" №9/10 Київ-Маріуполь.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, потяг відправився о 19.03 з першої платформи Центрального залізничного вокзалу в столиці.

У заході взяли участь міністр інфраструктури України Володимир Омелян, голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов та маріупольський міський голова Вадим Бойченко.

Укрзалізниця запустила у перший рейс нічний експрес Київ-Маріуполь / Фото: Анатолій Сірик

Міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі телеканалу "Прямий" заявив, що потяг відправляється у перший рейс заповненим на 100% , а тривалість рейсу - менш, ніж 15 годин.

Відео: Ukrinform TV

"На доручення Президента, яке було дано, щоб покращити інфраструктуру і з'єднання з Маріуполем, ми сьогодні відправляємо абсолютно новий потяг, який буде йти пришвидшеним графіком. Подорож з Києва до Маріуполя займатиме менш як 15 годин. Абсолютно нових 10 вагонів, які нададуть набагато більше комфорту для громадян України", - сказав Омелян.

Читайте також: Українці стали більше їздити залізницею до Європи, ніж до РФ - Омелян

Нічний експрес Київ-Маріуполь курсуватиме через день, починаючи з 30 березня. Відправлятиметься зі столиці о 19:03, прибуватиме у Маріуполь - о 09:47. З Маріуполя відправлення о 16:30, прибуття у Київ - о 07:14.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-