Peugeot запровадить ChatGPT у голосовий помічник своїх авто

Peugeot запровадить ChatGPT у голосовий помічник своїх авто

Укрінформ
Peugeot планує використовувати ChatGPT для покращення голосового помічника у своїх автомобілях і мікроавтобусах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву французького автовиробника.

«Ми запровадимо ChatGPT у всіх автомобілях, включно з новою моделлю е-3008, і невеликих комерційних автівках», – заявив Жером Мішерон, директор із планування продукту Peugeot.

Автовиробник запустить пілотну версію сервісу штучного інтелекту ChatGPT, який зможе підключатися до системи управління автомобілем і відповідати на велику кількість загальних запитань або тих, що пов’язані з навігацією. Нова функція буде впроваджена до автомобілів компанії 31 січня у Франції, Великій Британії, Німеччині, Італії та Іспанії.

Цього року французька компанія планує впроваджувати ChatGPT до голосового помічника своїх транспортних засобів на постійній основі.

Читайте також: Volkswagen інтегрує ChatGPT у свої автомобілі

Окрім цього, в Peugeot заявили про запровадження нової восьмирічної гарантії на електричний кросовер е-3008, наразі її термін - два роки. У такий спосіб автовиробник прагне заохотити більше водіїв переходити на електромобілі.

9 січня німецький автовиробник Volkswagen оголосив про плани додати підтримку популярного чат-бота ChatGPT на основі штучного інтелекту в свої автомобілі, оснащені голосовим помічником IDA.

Фото: Х / Peugeot

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-