Із Google Assistant видалять 17 функцій

Із Google Assistant видалять 17 функцій

Укрінформ
Google анонсував видалення 17 "недостатньо використовуваних" функцій Google Assistant, наприклад, можливість використовувати голос для відправки електронної пошти або аудіоповідомлень.

Про це повідомляє The Verge, передає Укрінформ. 

Починаючи з 26 січня користувачі функцій Assistant отримуватимуть сповіщення про їх припинення, а більшість функцій остаточно зникнуть 26 лютого.

Видалення функцій Assistant вплине на мобільні пристрої, смарт-годинники та розумні колонки/дисплеї. Зокрема деякі функції, наприклад сервіс медитації Calm, видалиться повністю. У Google заявили, що пропонуватимуть альтернативи для відтворення деяких сервісів, але вони не є прямим еквівалентом багатьох видалених функцій.

Зокрема серед функцій, які скоро стануть недоступними, це можливість відтворення та керування аудіокнигами в Google Play Books за допомогою голосу, налаштування та використання музичних будильників або радіобудильників на пристроях з підтримкою Google Assistant. Також скоро стане неможливим використання голосу для надсилання електронної пошти, відео- або аудіоповідомлень. 

Користувачі не зможуть переносити події в Календарі Google за допомогою голосу чи просити виконати певні дії голосом, наприклад, надіслати платіж, забронювати квиток або опублікувати допис у соціальних мережах. 

Читайте також: Google анонсував збільшення платних ігор у Play Store

Голосове керування діями більше не буде доступне на пристроях Fitbit Sense і Versa 3. Для запуску, зупинки, призупинення та відновлення активностей потрібно буде використовувати кнопки на пристрої. 

Перегляд зведень сну буде доступний лише на Google Smart Дисплеях. 

Компанія також змінює роботу мікрофона в додатку Google і на панелі пошуку Pixel, користувачі більше не зможуть використовувати мікрофон для виконання таких дій як, наприклад, увімкнення світла. 

Як повідомляв Укрінформ, компанія Google готується до повного переходу з Google Play Movies & TV на Google TV.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-